top of page
Søk
  • Forfatterens bildeBody Tuning

Endelig en behandling som fungerte


Anne er en av de som har fått et bedre liv etter å ha fått hjelp hos Body Tuning.


– Jeg slet med smerter i beina og generelt urolige bein.

Body Tuning har spesialisert seg på å gi behandling med maskiner som bidrar til at mange mennesker oppnår økt livskvalitet.

Flere typer behandlinger Sykepleier Sissel Tangerås er en av de hyggelige damene som er ansatt ved avdelingen på Nesttun. Hun forteller hvordan de kan hjelpe.

Her kan du få forskjellige typer behandlinger i effektive og trygge maskiner. Behandlingene har vært tilgjengelige ute i verden i en årrekke, men dette er noe nytt og unikt her til lands, forteller Sissel.

Hun forteller at det er forskjellige årsaker til hvorfor folk tar kontakt, og hva de behøver hjelp til.

– Noen sliter med vonde bein, noen har belastningsskader i forbindelse med trening, og andre har slitt i årevis med smerter i armer og nakke. Det kan være så mangt av kroppslige plager folk kommer til oss for å få hjelp med.

Sissel Tangerås er utdannet sykepleier, og har godt lag med mennesker.

Urolige bein Anne kontaktet Body Tuning fordi hun hadde blitt tipset av flere om å prøve dette. Etter bare kort tid merket hun bedring, og det har vedvart.

– Jeg slet med smertefulle og urolige bein, og tok kontakt med Body Tuning for å høre om de kunne hjelpe meg, sier Anne.

Sissel forteller at de følte seg veldig trygge på at de kunne hjelpe Anne med utfordringen hennes, fordi de allerede hadde hatt inne mange med tilsvarende utfordringer.

– Vi har hatt mange med samme type plager, og de fleste får en veldig god effekt av behandlinger hos oss. Ingenting er kjekkere enn å få kunne hjelpe de som har prøvd «alt», forteller Sissel.

Anne er ikke lenger plaget med urolige bein om kvelden og natten, og smertene i beina er borte vekk etter behandlinger i «Trommelen».

– Nå er livet mye lettere, sier hun, med et stort smil om munnen.

Her er maskinen som gjorde Anne friskere.


Mange alternativ Body Tuning har fem ulike maskiner for behandling, og hver maskin er programmert med mange forskjellige typer behandlinger som er tilpasset ulike utfordringer. De ulike maskinene har fått litt artige navn.

– «Buksen», går hovedsakelig på lymfedrenasje, og hjelper blant annet for lipødem og lymfødem. «Hjelmen» har ulike lysbehandlinger, og kan for eksempel bidra til bedre søvn, bedre immunforsvar og finere hud. «Egget», som er en sauna body pod, gir deg varme, lysterapi og massasje som hjelper mot for eksempel kronisk smerte og som stresslindring. Vi har en «armmaskin» som har vakuum for arm. Denne kan blant annet hjelpe de som er plaget med tennisalbue eller musearm. Sist, men ikke minst, så har vi «Trommelen», som er vakuum og trykk for bein som blant annet hjelper mot smerter og plager relatert til underkroppen.


Teknologien i «Trommelen» er utviklet i samarbeid med den amerikanske romfartsorganisasjonen NASA. Dette er ganske unikt.

De blide ansatte hos Body Tuning ønsker velkommen til en hyggelig konsultasjon!

Kan du få hjelp? Lurer du på om Body Tuning kan hjelpe deg? Sissel og hennes kolleger tar deg gjerne imot for en uforpliktende samtale.

– Vi kan hjelpe med så mangt, og hvilke behandlinger som passer best for deg finner vi ut av gjennom en konsultasjon i forkant av behandlingen. Vi håper folk vil ta kontakt for en uforpliktende prat, så kan vi sammen finne ut om vi kan hjelpe. Behandlingene i seg selv oppleves som svært behagelig for de aller fleste.

Noen merker stor forskjell etter første behandling, men de fleste trenger noen behandlinger for å få ønsket effekt.

– Vi kan naturligvis ikke garantere resultater for noen, men så langt har vi fått svært mange gode tilbakemeldinger på at behandlingene har bidratt til bedre helse og økt livskvalitet.


Har du vondt i kroppen? Setter kroppen din en stopper for det livet du ønsker å leve? Body Tuning ønsker å bidra til å øke livskvaliteten for en million mennesker – en om gangen. Se alle behandlingsformene til Body Tuning her: https://www.bodytuning.no/behandlinger

Priser Hos Body Tuning får du prøvetime fra kr 345 og enkeltbehandlinger starter på kr 530. Her kan du se priser og bestille time. Body Tuning har avdeling på Nesttun og i Bergen sentrum.


Illustrasjonsfoto

308 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page