top of page
_E0B5144-2.jpg

"TROMMELEN"

- VAKUUM OG TRYKK, BEIN

Vacumed A.N_edited.jpg

"ARMMASKINEN"

- VAKUUM OG TRYKK, ARMER

DSC08120-Edit-2_edited.jpg

"BUKSEN"

- LYMFEDRENASJE

IMG_0177.JPG

"HJELMEN"

- LYSBEHANDLING

_MG_2077 (1).jpg

"EGGET"

- SAUNA BODY POD

Behandlinger: Our Board
Behandlinger: Video

HVORFOR EKSISTERER
IDRETTS- OG HELSEKLINIKKEN?

Vi inspirerer folk til å sette fokus på egen livskvalitet og skape personlig suksess!

”It starts with why”, sier Simon Sinek.

Vi tror på betydningen av å fokusere på vår egen velvære og skape et liv som er fylt av muligheter.

Idretts- og helseklinikken ble etablert med en visjon om å hjelpe mennesker som opplever utfordringer med kroppen sin. Enten det skyldes en hektisk livsstil, idrettsskader, usunne vaner, overvekt, mangel på helsekunnskap eller andre faktorer, ønsker vi å utgjøre en forskjell og bidra til økt livskvalitet for alle som kommer til oss.

​Vårt team på Idretts- og helseklinikken ønsker at alle skal kunne leve livet uten kroppslige begrensninger, og heller skape muligheter for seg selv. Vi er her for å gjøre en positiv innvirkning på ditt liv, utfordre deg og spre glede ved å bidra til en forbedret livskvalitet.

Her kan du få behandlinger med topp moderne apparater for å hjelpe deg med din kropp og helse. Teknologien i enkelte apparater er utviklet sammen med NASA.

Vi understreker viktigheten av å investere i egen kropp og helse for å kunne nyte godt av det potensialet kroppen vår har. Våre behandlinger kan være til god hjelp, men for å oppnå de beste resultatene, krever det også innsats utenom klinikken. Vi oppfordrer deg til å ta del i sunne kostholdsvaner og trening for å komplementere behandlingen. 

Det å investere i egen kropp og helse er helt nødvendig for å kunne nyte godt av den kroppen vi har. En kombinasjon av riktig behandling og tilpasset aktivitet er often et godt utgangspunkt. 

Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere spesifikke resultater. Hver person er unik, og dine egne innsatsfaktorer som kosthold og trening vil også påvirke resultatene. Hvis du er usikker på om behandlingene er egnet for din helse, anbefaler vi å konsultere legen din på forhånd.

Velkommen til Idretts- og helseklinikken, hvor vi streber etter å inspirere deg til å ta vare på din egen velvære, oppnå personlig suksess og oppleve økt livskvalitet.

photo-1455849318743-b2233052fcff (1).jpg
Behandlinger: Our Mission
bottom of page