top of page
Behandlinger: Video
_E0B5144-2.jpg

"TROMMELEN"

- VAKUUM OG TRYKK, BEIN

Vacumed A.N_edited.jpg

"ARMMASKINEN"

- VAKUUM OG TRYKK, ARMER

DSC08120-Edit-2_edited.jpg

"BUKSEN"

- LYMFEDRENASJE

IMG_0177.JPG

"HJELMEN"

- LYSBEHANDLING

_MG_2077 (1).jpg

"EGGET"

- SAUNA BODY POD

Behandlinger: Our Board

HVORFOR EKSISTERER
IDRETTS- OG HELSEKLINIKKEN?

Vi inspirerer folk til å sette fokus på egen livskvalitet og skape personlig suksess!

”It starts with why”, sier Simon Sinek.


Idretts- og helseklinikken ble startet fordi mange sliter med en kropp som ikke fungerer helt slik som man selv skulle ønske. Det kan være på grunn av en stressende livsstil, idrettsskader, usunne vaner, overvekt, manglende helsekunnskap eller helt andre ting. Uansett, vi ønsker å gjøre en forskjell og bidra til økt livskvalitet for alle som kommer til oss. 

​Vi hos Idretts- og helseklinikken ønsker at alle skal få leve et liv der kroppen ikke setter begrensninger for hva man kan gjøre, men heller skape muligheter. Vi ønsker å gjøre en forskjell i livet ditt, utfordre deg og spre glede gjennom å bidra til økt livskvalitet.

Her kan du få behandlinger med topp moderne apparater. Teknologien i enkelte apparater er utviklet sammen med NASA.


Det å investere i egen kropp og helse er helt nødvendig for å kunne nyte godt av den kroppen vi har. Det er viktig å huske på at behandlingene kan være til god hjelp, men for å få best mulig resultat vil det kreve at du gjør en innsats utenom også.  

Merk at vi kan ikke garantere spesifikke resultater. Hver person er unik og jobben med blant annet kosthold og trening, som gjøres utenom behandlingene, vil påvirke resultatet også. Konsulter med legen din i forkant hvis du er usikker på om helsen din tåler slike behandlinger. 

photo-1455849318743-b2233052fcff (1).jpg
Behandlinger: Our Mission
bottom of page