top of page

LES HVA PASIENTENE SIER

Funn fra en undersøkelse vi gjorde blant våre pasienter viste at 8 av 10 av de som fikk regelmessig behandling hadde fått god effekt av behandlingene i klinikken vår. For flere har behandlingene vært helt avgjørende for dagens livskvalitet. Det er noe vi er veldig stolt over!

Noen merker stor forskjell fra første behandling, mens andre gjerne må ha flere behandlinger uten å få de samme resultatene. Vi kan naturligvis ikke garantere resultater for noen, men så langt har vi fått svært mange gode tilbakemeldinger om hvordan behandlingene har bidratt til bedre helse og økt livskvalitet.


Her kan du lese hva noen få av kundene våre har sagt.

Tilbakemeldinger: Tekst

Etter mange år med store smerter i kneet var det endelig en behandling som virket ordentlig på Inger-Lise. Merk at ikke alle får like god effekt etter bare en behandling.

"Veldig behagelig. Og jeg kan allerede nå kjenne at jeg har mye mindre væske i kneet mitt. Det er mye mer bøyelig, det er mykere og det skrangler mindre. Så jeg gleder meg til neste gang."

Tilbakemeldinger: Video
Oddmund Andersen får behandling etter op

Behandling etter operasjon

"Ble kneoperert 18. desember 2020. 1,5 uke etterpå haltet jeg inn til Body Tuning (det gamle navnet til Idretts- og helseklinikken) og etter bare én behandling gikk jeg tilnærmet helt fint tilbake til bilen etterpå. Har hatt 3 behandlinger nå på under en uke og går helt fint. Var skeptisk, som jeg er til alt som virker for godt til å være sant, men dette anbefaler jeg på det sterkeste!"

Oddmund

Tilbakemeldinger: Quote

Hadde prøvd det meste

"Jeg hadde min første time hos Body Tuning (det gamle navnet til Idretts- og helseklinikken) for en måned siden, og jeg er så takknemlig for det som har skjedd. Etter 5 år med sterk hodepine, medisiner og mange forskjellige behandlingsmetoder så har jeg endelig funnet noe som fungerte ordentlig på min kropp.


Det er nesten litt utrolig den utviklingen jeg har hatt. Den sterke hodepinen og smertestillende holder meg ikke tilbake slik som det har gjort i flere år. Jeg anbefaler å ta turen innom Body Tuning på Nesttun, se hva de tilbyr og gi det et forsøk. Det var veldig verdt det for min del."

Karianne

Karianne anbefaler Body Tuning.png
Tilbakemeldinger: Quote

Anbefaling på Facebook

"Kom inn med overtrente bein som knapt klarte å gå opp trappene...hadde egentlig ingen forventninger så overraskelsen var stor da jeg følte meg som ny på vei ut igjen. Trappene som var døden på vei opp, var en drøm på vei ned. Dette anbefales på det sterkeste!"

Thomas

Tilbakemeldinger: Tekst

Tilbakemelding på Google: 5/5 stjerner

"Utrolig bra service, oppfølging og generellt veldig god behandling. De tar smittevern på alvor og jeg føler meg trygg i lokalene deres."

Natalia

Tilbakemeldinger: Tekst

Anbefaling på Facebook

"Vacustyler eller Slide Styler kombinert med lysbehandling (Dermio Care Plus) er en sikker vinner. Behagelig på beina samtidig som lyset var meget avslappende. Klarte å koble helt av og fikk en herlig halvtime med lav puls og ro. Anbefales!"

Morten


Tilbakemeldinger: Tekst

Anbefaling fra kunde som går regelmessig

"Jeg hadde "tunge ben" og smerter i føttene, tungpustet og lite energi. Etter bare et par behandlinger merket jeg stor forskjell, bena er så mye bedre, nå tar jeg trappene istedenfor heisen. Dette kan jeg anbefale på det varmeste."

Bente

Tilbakemeldinger: Tekst

Tilbakemelding på Facebook

"Fantastisk:) Pga. en cyste bak høyre kne, har det blitt tydelige blodårer / åreknuter. Utrolig fascinerende å se hvor mye det ble redusert etter bare en behandling. Jeg er også superfornøyd med behandlingen."

Berit

Tilbakemeldinger: Tekst

Tilbakemelding på Instagram

"Kjempedeilig med behandling i Vacustyler Avantgarde. Skal bruke den flere ganger. Sov hele natten etterpå, for første gang på ett og et halvt år."

Margareta

Tilbakemeldinger: Tekst

Tilbakemelding på e-post

"Senebetennelsen i ankelen min forsvante etter to behandlinger hos Body Tuning (det gamle navnet til Idretts- og helseklinikken). Det var en herlig følelse da jeg gikk ned trappen etter behandlingen. Takk til Body Tuning."

Wenche

Tilbakemeldinger: Tekst
Tilbakemeldinger: Quote
bottom of page